• Creați un cont
    *
    *
    *
    *
    *
    Campurile marcate cu steluta (*) sunt obligatorii.
Te afli aici: Start Stiri Ceahlaul Piatra Neamt-FC Vaslui, luni 19 martie 2012, ora 20.30

Ceahlaul Piatra Neamt-FC Vaslui, luni 19 martie 2012, ora 20.30

Augusto Inacio: "In urmatoarele 25 de zile avem 9 meciuri! Va fi nevoie de un efort considerabil din partea jucatorilor "
[VIDEO-conferinta de presa]

Luni, la Piatra Neamt, Vasluiul nu va mai fi gazda, asa cum ne-am obisnuit in partidele de Europa League, ci merge sub Pietricica sa-si ia revansa dupa punctele pierdute in tur pe Municipal. Inacio are toata incredera ca elevii sai vor intelege si de aceasta data responsabilitatile fiecaruia din teren si va incerca sa lege ce-a de a patra victorie consecutiva de cand a venit la Vaslui

Vasluiul are in fata aproape o luna de zile in care jucatorii vor sta mai mult in cantonamente decat acasa. Programul nu-l sperie insa pe tehnicianul principal al "galben-verzilor", care spune ca in perioada de pregatire din Antalya a pus la punct echipa din punct de vedere fizic. Meciul cu Ceahlaul este primul dintr-o serie de 9 in care Vasluiul trebuie sa iasa cat mai bine si sa se claseze din ce in ce mai sus. Din toate aceste meciuri 2 sunt in Cupa Romaniei, dubla cu Rapidul motivand si mai mult echipa vasluiana dupa esecul din decembrie.
 

Trebuie sa fii inregistrat pentru a posta un comentariu.

Avem 16 vizitatori online

Sponsori

Multumim sponsorilor nostri

Aboneaza-te la Newsletter

Primeste pe email Newsletter-ul nostru si informari din partea Clubului.
Nume:
E-mail: