• Creați un cont
    *
    *
    *
    *
    *
    Campurile marcate cu steluta (*) sunt obligatorii.
Te afli aici: Start Stiri Rapid-FC Vaslui, vineri, 22 iulie 2011, de la ora 18.30

Rapid-FC Vaslui, vineri, 22 iulie 2011, de la ora 18.30

Viorel Hizo: "Sper sa ne facem cat mai multi dusmani sezonul acesta!!!"
[VIDEO-conferinta de presa]
Pornind de la proverbul ca valoarea se masoara in numarul dusmanilor, Hizo "ameninta" Liga Intai cu o trupa a Vasluiului pregatita sa se lupte din nou pentru titlu. Chiar daca galben-verzii trebuie sa suporte handicapul interzicerii de transferuri, conducerea echipei spune ca atuul Vasluiului este omogenitatea si forta grupului. 
De cealalta parte, Rapidul a schimbat din temelii echipa, incepand de la antrenor si pana la ultimul compartiment al echipei, parand din startul sezonului una dintre fortele ce se va bate la campionat. Un plus pentru echipa lui Hizo pare sa fie terenul neutru pe care se desfasoara partida. Cu terenul suspendat pentru suporteri si cu probleme de administrare in Giulesti, Rapidul va juca prima etapa din acest sezon pe o arena goala in complexul din Regie.
Dupa 2 sezoane consecutive in care a intalnit Rapidul si de fiecare data fara rezultate pozitive, jucatorii Vasluiului, in frunte cu liderul lor, Gabriel Canu, spera sa-si ia revansa acum si sa se intoarca acasa cu toate cele 3 puncte!
 

Trebuie sa fii inregistrat pentru a posta un comentariu.

Avem 23 vizitatori online

Sponsori

Multumim sponsorilor nostri

Aboneaza-te la Newsletter

Primeste pe email Newsletter-ul nostru si informari din partea Clubului.
Nume:
E-mail: