• Creați un cont
  *
  *
  *
  *
  *
  Campurile marcate cu steluta (*) sunt obligatorii.
Te afli aici: Start Stiri FC Vaslui - Craiova 1-1

FC Vaslui - Craiova 1-1

Universitatea a fost la un pas de a încheia pe podium turul campionatului, dar a fost egalată în ultimul minut al partidei cu FC Vaslui, dintr-un gol venit în urma unui offside.

Debut senzaţional de partidă la Vaslui. După câteva ocazii importante ale gazdelor la poarta lui Bornescu, Universitatea dă lovitura încă din minutul 4, când Dina speculează o greşeală a defensivei vasluiene.

Degajarea lui Markovic s-a lovit de un jucîtor , balonul a ajuns la Dina, care l-a executat pe Kuciak, cu un şut la colţul scurt, din 8 metri. Imediat, Craiova mai ratează o ocazie importantă, după ce Costea nu reuşeşte să plaseze bine o lovitură de cap, din 6 metri, după un şut al lui Baird, deviat greşit de Kuciak.

Vasluiul încearcă să revină, însă oamenii lui Napoli stau bine în teren, iar moldovenii nu reuşesc să-şi creeze ocazii la poarta lui Bornescu.

Vasluiul a fost cel mai aproape de egalare în finalul reprizei, când capul lui Temwanjera,din 10 metri, din plonjon, a fost reţinut de Bornescu. Portarul Universităţii a primti apoi şi un galben, pentru proteste, la o fază periculoasă de atac a gazdelor, plecată dint- un offside nesemnalizat la Burdujan. Universitatea intră în avantaj la cabine şi speră să păstreze rezultatul, unul care o păstrează pe podium, la finalul turului.

Gazdele încep mai motivate repriza secundă şi ratează o ocazie uriaşă la doar trei minute de la reluare. Buhuş centrează de pe partea dreaptă, Burdujan reuşeşte un stop spectaculos pe piept în centrul careului Universităţii, dar şutul vârfului vasluian este scos de lângă bară de D. Stoica, la o fază în care Bornescu era bătut.

Viorel Moldovan forţează atacul şi-l trimite pe teren şi pe N. Jovanovic, dar Universitatea stă bine în teren şi e la un pas de a da lovitura decisivă pe contraatac. F. Costea pătrunde în careul vasluian, pe partea stângă, încearcă o pasă pentru Stoianof, singur cu poarta goală, dar Kuciak se întinde şi reuşeşte să devieze balonul.

În ultimul minut al meciului, gazdele egalează însă, la o fază în care Burdujan era în offside. Vârful vasluiului a stopat un balon cu pieptul pentru Temwanjera, care a trimis apoi fără speranţe petnru Bornescu, de la 12 metri. 1-1 scor final, iar Universitatea rămâne la mâna rezultatelor pentru a spera că încheie turul pe podium.

 
 

Comentarii 

 
+1 #3 pascal 2009-02-11 22:20 Vaslui lupta Vaslui !
DMN. V-el. Moldovan face treaba buna .
 
 
0 #2 minutzu 2008-12-02 21:47 acum trebe sa facem niste achizitii bune d-le Porumboiu . Trebuie sa aducetzi 1 sau 2 atacantzi si un mijlocas de valoare ca altfel suntem mancatzi cu Mike si Nemanja Iovanovic…numai Burdujan misca pe front…In rest FORZZA F.C VASLUI TE VOI IUBI MEREU!!!
 
 
0 #1 FLORIN 2008-12-02 16:30 FELICITARI DOMNULE MOLDOVAN SPER SA O TINETI TOT ASA IN CONTINUARE VASLUIUL ARE NEVOIE DE O ECHIPA DE CUPELE EUROPENE SI DEASEMENEA DE DUMNEAVOASTRA CA SA AJUNGETI ACOLO.FORZZA VASLUI
 

Trebuie sa fii inregistrat pentru a posta un comentariu.

Avem 29 vizitatori online

Sponsori

Multumim sponsorilor nostri

Aboneaza-te la Newsletter

Primeste pe email Newsletter-ul nostru si informari din partea Clubului.
Nume:
E-mail: