• Creați un cont
    *
    *
    *
    *
    *
    Campurile marcate cu steluta (*) sunt obligatorii.
Te afli aici: Start Stiri Rapid Bucuresti-Sporting Club Vaslui, 2-2

Rapid Bucuresti-Sporting Club Vaslui, 2-2

Debut promitator pentru trupa lui Sumudica!
Vasluiul a avut un start fulminant de campionat cu 2 goluri in Giulesti, ambele marca Wesley, si a terminat la egalitate pe un teren unde cu greu se obtin puncte! Dupa o campanie de achizitii impresionanta, Vasluiul s-a schimbat din temelii pentru sezonul 2012-2013, insa cu toate acestea, golurile au venit pe aceeasi filiera braziliana.

Vasluiul a inceput in poarta cu nou-venitul Coman, linia defensiva fiind formata din Celeban, fundas dreapta, Charalambous Elias si Fernando Varela in centru, iar Milanov fundas stanga. In linia mediana, pe langa Sanmartean, Stanciu si N'Doye, a aparut Caue, in timp ce in atac, Wesley a fost sustinut de ultimul sosit la echipa, Marius Niculae.
Mult dorita victorie in fata Rapidului in Giulesti se mai lasa asteptata inca un sezon, asta dupa ce Vasluiul a condus in doua randuri. Wesley a amutit tribunele in minutul 31. N'Doye l-a pus in cursa pe varful brazilian cu o pasa de 40 de metri, iar in 2 miscari Wesley a preluat si inscris cu un sut plasat. Egalarea a venit in urma unei lovituri libere de la aprozimativ 25 de metri. Pancu a sutat prin zidul vasluian, iar Coman nu a putut ajunge balonul, care a sters plasa laterala. Era minutul 45. Imediat dupa reluarea jocului, acelasi Wesley (min.48)a reluat spectaculos din foarfeca un balon recentrat de Niculae si Vasluiul era din nou la coducere, atat pe tabela cat si pe teren! Rapidul a egalat cand toata lumea se astepta mai putin. Un corner de pe partea stanga executat pe linia de 6 a prins derutata apararea Vasluiului, iar Teixeira a impins mingea in plasa pentru 2-2 (min.84).
Abia transferat in cursul zilei de vineri, Marius Niculae a trecut in cateva randuri pe langa gol. Mai intai in prima repriza l-a lobat pe Albut, insa mingea a trecut cu putin pe langa poarta. In partea secunda putea sa inscrie unul dintre cele mai spectaculoase goluri! albut a incercat sa degajeze un balon, Niculae a fost pe faza si lovit puternic cu capul, insa Albut a retinut fara probleme.
Urmatoarea partida este programata sambata, 28 iulie 2012, la ora 21.30 in fata Petrolului.
 

Trebuie sa fii inregistrat pentru a posta un comentariu.

Avem 22 vizitatori online

Sponsori

Multumim sponsorilor nostri

Aboneaza-te la Newsletter

Primeste pe email Newsletter-ul nostru si informari din partea Clubului.
Nume:
E-mail: