• Creați un cont
    *
    *
    *
    *
    *
    Campurile marcate cu steluta (*) sunt obligatorii.
Te afli aici: Start Stiri Sporting Club Vaslui-Sparta Praga 2-2

Sporting Club Vaslui-Sparta Praga 2-2

[VIDEO-golurile marcate de Antal si Reis]
Vasluiul a terminat nedecis partida cu Sparta Praga, scor 2-2, intr-o reeditare a play-offului de Europa League din sezonul trecut, atunci cand "galben-verzii" s-au calificat in grupele competitiei. Partida a inceput sub dominarea clara a moldovenilor si dupa numai 6 minute de joc Sanmartean l-a deschis excelent pe Antal. Mijlocasul transferat inn aceasta vara de la Galati a driblat si goalkeeperul advers si a inscris sec pentru 1-0.

Egalarea a venit doar 3 minute mai tarziu, cand in urma unui corner praghezii au egalat cu un sut din 14 metri. In minutul 11 de joc Salageanu a centrat perfect pentru vaful Reis care a reluat cu capul in coltul lung pentru 2-1. Scorul de 2-2 a fost stabilit in minutul 65 de joc in urma unei faze similare cu cea a primului gol. Balon respins in marginea careului si sut plasat langa bara.
Iata si echipa de start a Vasluiului: in poarta-Straton, linia defensiva-Milanov, Varela, Constantin si Salageanu, la mijloc-Antal, Caue, N'Doye, Sanmartean, in atac-Wesley si Reis. In partea secunda au mai intrat Jumisse, Stanciu si Celeban.
 

Trebuie sa fii inregistrat pentru a posta un comentariu.

Avem 35 vizitatori online

Sponsori

Multumim sponsorilor nostri

Aboneaza-te la Newsletter

Primeste pe email Newsletter-ul nostru si informari din partea Clubului.
Nume:
E-mail: