• Creați un cont
    *
    *
    *
    *
    *
    Campurile marcate cu steluta (*) sunt obligatorii.
Te afli aici: Start Stiri Sporting Club Vaslui-Universitatea Cluj, 1-0

Sporting Club Vaslui-Universitatea Cluj, 1-0

Vasluiul este pentru a dua oara consecutiv in preliminariile Champions League!
Asa cum era de asteptat, Sporting Club Vaslui a invins Universitatea Cluj pe arena Stadionului Municipal. In ultima partida din sezonul 2011-2012, Vasluiul avea nevoie doar de un egal pentru a-si asigura pozitia secunda. A fost insa o victorie remarcabila a baietilor lui Augusto Inacio, care, desi au invins la limita, au irosit multe alte ocazii, oferind un spectacol pe cinste celor aproape 5.000 de spectatori din tribune.
Partida a inceput cu decernarea titlului de golgheter al sezonului, iar un reprezentant al LPF i-a inmanat lui Wesley Lopes trofeul pentru cele 27 de goluri inscrise. Desi tribunele asteptau un gol de la brazilian, Wesley nu a reusit sa inscrie, iar cea de a noua victorie consecutiva a "galben-verzilor" in acest retur de campionat a fost consemnata prin golul lui Buhaescu din minutul 61.
Vasluiul termina astfel pe locul al doilea in acest sezon si castiga astfel dreptul a participa in turul al 3-lea al Champions League. Cu un coeficient al echipei putin peste 13.000 de puncte, Vasluiul nu va fi cap de serie, iar in dubla din turul 3 ar putea intalni una dintre formatiile: Dinamo Kiev, Feyenord Rotterdam, Fenerbahce sau Panathinakos. Daca nu va reusi sa se califice mai departe, Vasluiul va juca in play-off-ul Europa League. In cazul in care se va califica mai departe in play-off, Vasluiul ar putea juca impotriva celor de la Udinese, Braga, Lille, Spartak Moscova sau Borussia Monchengladbach. Daca va fi eliminata in aceasta faza a competitiei, trupa "galben-verde" va prinde automat un loc in grupele Europa League.
 

Trebuie sa fii inregistrat pentru a posta un comentariu.

Avem 21 vizitatori online

Sponsori

Multumim sponsorilor nostri

Aboneaza-te la Newsletter

Primeste pe email Newsletter-ul nostru si informari din partea Clubului.
Nume:
E-mail: