• Creați un cont
    *
    *
    *
    *
    *
    Campurile marcate cu steluta (*) sunt obligatorii.
Te afli aici: Start Comunicari Important IN ATENTIA SUPORTERILOR SI A JURNALISTILOR

IN ATENTIA SUPORTERILOR SI A JURNALISTILOR

REGULAMENT DE ACCES
IN INCINTA STADIONULUI MUNICIPAL VASLUI

1. Accesul în incinta stadionului se va face:

a. pietonal, doar pe baza biletului de acces, respectiv a acreditării de presă conform schemei si a sectorului, randului si locului expuse pe bilet;

b. auto, numai pana in parcarile special amenajate.

2. Spectatorii sunt obligaţi să respecte ordinea, siguranţa şi regulile stabilite de organizator şi să ocupe locul înscris pe biletul de acces; în caz contrar, persoanele în cauză vor fi evacuate din stadion, fără a avea dreptul de a reveni ulterior până la finalul jocului; Este strict interzis ocuparea scarilor de acces si evacuare dintre sectoare.

3. Spectatorilor care refuză să se supună controlului corporal şi al bagajelor nu li se va permite accesul în incinta stadionului;

4. Spectatorii care refuza, la solicitarea fortelor de ordine, sa arate spre control biletul de intrare vor fi evacuati din incinta stadionului.

5. Spectatorii care refuza sa elibereze locul ocupat abuziv (fara a avea bilet, invitatie sau acreditare pentru locul respectiv) vor fi evacuati din incinta stadionului.

6. Accesul spectatorilor cu aparate foto/video este permis, cu excepţia celor profesionale şi a celor cu obiective detaşabile.

7. Este permis accesul suporterilor la stadion cu steaguri având beţele din tub din material plastic de lungimea maximă 1.20 metri şi grosimea maximă 16 milimetri.

8. Este permis accesul suporterilor la stadion cu steaguri mari doar in sectoarele ocupate de galerii, reprezentantul legal al Asociatiei Suporterilor Vasluieni sau reprezentantul Asociatiei Suporterilor oaspeti (in functie de locul desfasurarii incidentelor) fiind direct raspunzator de orice incident provocat cu ajutorul respectivelor steaguri.

9.  Bannerele ale caror continut nu incalca prevederile Art. 60, alin. 1, litera q, din ROAF completat, vor putea fi amplasate in locurile stabilite de catre organizator.

10. Este permis accesul cu tobe cu doar o singură faţă;

11. Spectatorilor le este interzis:

a. accesul în arenă în stare vădită de ebrietate sau sub influenţa substanţelor halucinogene;

b. accesul în stadion cu băuturi alcoolice, cu sticle sau recipiente din orice material, cu umbrele tip lance cu varf ascutit metalic sau din alt material dur, brichete, seminţe, făclii, torţe, artificii, petarde, materiale explozive, incendiare sau fumigene, dispozitive pentru şocuri electrice, substanţe toxice, halucinogene, iritant lacrimogene ori paralizante, corpuri contondente, cuţite, pumnale sau alte asemenea obiecte fabricate ori confecţionate anume pentru împungere, tăiere sau lovire, arme de foc, cu aer comprimat, electrice, cu gaze, cu bile sau cu glont;

c. să introducă în arena sportivă inscripţii, embleme, pancarte, afişe sau alte suporturi ce conţin simboluri, sloganuri sau texte cu conţinut obscen sau care incită la denigrarea ţării, la xenofobie, ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă;

d. să arunce asupra celorlalţi spectatori, asupra oficialilor, a jucătorilor, a personalului de ordine, precum şi în direcţia suprafeţei de joc cu obiecte de orice fel sau cu substanţe corozive care murdăresc;

e. să pătrundă pe suprafaţa de joc;

f. să profereze sau să scandeze injurii, cuvinte sau expresii jignitoare ori vulgare la adresa forţelor de ordine si a oficialilor.

În cazul încălcării acestor norme, spectatorii în cauză vor fi evacuaţi şi sancţionaţi contravenţional conform legii.

12. Reprezentantii mass media sunt obligati sa ocupe locurile stabilite special pentru acestia. In functie de contractele media dintre organizatorul competitiei (Liga Profesionista de Fotbal pentru Liga I, FRF pentru Cupa Romaniei, UEFA pentru competitiile europene) si televiziunile care au drepturi asupra transmisiunilor meciurilor, celorlalti reprezentanti mass media audio – video care nu au drepturi de transmisie in direct sau inregistrat a meciului vor trebui sa respecte drepturile exclusive de producere, reproducere si difuzare de videograme a imaginilor si evenimentelor desfasurtae in timpul partidei de fotbal cat si cu cel putin 30 de minute inainte si cu 30 de minute dupa desfasurarea meciului de fotbal.

13. Accesul reprezentantilor mass media la Tribuna VIP si in zona Tribunei VIP este interzis.

14. Accesul reprezentantilor mass media de la masa presei catre sala de conferinta si zona mixta se va face pe traseul: Masa presei – Poarta 2 – Spatele Peluzei Nord – Parcare Sala Sporturilor – Sala de Conferinta.

In cazul incalcarii acestor norme de catre reprezentantii mass media, acestia vor fi sanctionati cu retragerea acreditarii pentru tot sezonul in curs.

 
Avem 23 vizitatori online

Sponsori

Multumim sponsorilor nostri

Aboneaza-te la Newsletter

Primeste pe email Newsletter-ul nostru si informari din partea Clubului.
Nume:
E-mail: